Webshops
Web Applications
Websites & Webdesign
IT Consultancy & Administration
Admininet bouwt webshops, sites & web concepten
Online Services met nadruk op eenvoud en gemak

Referenties

Melase.be

Onderhandse en openbare verkopen

Christiaan Picard

Ruime keuze uurwerken en juwelen bij Christiaan Picard

Van Cauwenberghe

Onderhandse en openbare verkopen

C&C Factory

Ballet en kleding bij C&C Factory

Talas

Alle gereedschappen en machines voor plaatbewerking vind je bij Talas

Exterio

Exterio bouwt ecologisch en met visie op de toekomst.

Koopjesfabriek

Goedkope canvas doeken worden momenteel aangeboden

Webshop - DVD Koopjes

Goedkope DVD Koopjes en operationele voorbeeld webshop van Admininet

Letz Ribbon

Letz Ribbon en Admininet zien sociaal ondernemen als must voor de toekomst.


Letz ribbon is een website waar lotgenoten die worden geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte elkaar kunnen terugvinden op basis van een aantal criteria zoals ziektebeeld, leeftijd, ea.

Dit project ligt nauw aan het hart omdat het een eerste volledige realisatie was. Ook inhoudelijk heeft het geholpen een aantal ervaringen beter te plaatsen. Het is zeker en vast een kijkje waard.

Een lotgenotenlijst: in deze lijst kan je door het selecteren van een aantal filters een lotgenoot vinden uit je regio die ongeveer jouw leeftijd heeft. Dat kan alleen omdat je bij je registratie op de site een aantal gegevens moet meegeven: je leeftijd, regio, ziektebeeld, .. Op die manier kan je dus gegevens die allemaal in een database zitten op basis van een parameter (bijv leeftijd of regio) gaan uitfilteren.

Gastenboek: hier kan je een berichtje achterlaten wat je vindt van de opzet. Dat bericht wordt op zijn beurt in een database gestoken, samen met datum en afzender zodat dit onmiddellijk na ingave zichtbaar wordt op de website.

Forum: hier kan je zelf een bericht op het forum plaatsen, of een nieuw forum aanvragen. Je kan er reageren op posts.

Inhoudelijk werken we verder aan de groei van het project, maar op technisch vlak zal je zien dat er een aantal interactieve elementen in verwerkt zitten waarover we hier praten

Veilingzaal Melase

Melase en Admininet zijn een team van het eerste uur


Dit is een website met een beheermodule die wordt gebruikt om eigen veilingen te beheren. Deze klant veilt in opdracht van enkele deurwaarders en voert de verkoop en bijhorende rapportering zelf uit.

Dit project bestaat uit 2 delen: een website voor bezoekers en een beheersmodule die alleen toegankelijk is voor de zaakvoerders. Zij hebben toegang na het ingeven van een gebruikersnaam met bijhorend paswoord.

Een veiling: nieuwe veilingen worden ingegeven met datum, type en andere criteria. Dan worden aan de veiling loten (bijv een tv) toegevoegd die bij die veiling hoort. Eenmaal de veiling is aangemaakt, kunnen bezoekers op de website de loten bekijken aan de hand van foto's en extra informatie. Ze kunnen daar ook een catalogus afdrukken. Deze catalogus wordt automatisch aangemaakt uit de database.

Een veilingverkoop: tijdens de veiling wordt de verkoop van een lot via de applicatie ingegeven. De verkoop gaat in de database en het bijhorend ontvangstbewijs wordt onmiddellijk met prijs en eventuele kosten afgeprint.

Rapportering: omdat alle gegevens zoals veiling, lot, verkoop in de database staan, kunnen alle soorten rapporten worden aangemaakt, zoals ook een verslag voor de deurwaarders.

Admininet Café op Facebook
1/8/2011


Wil je op de hoogte blijven van promoties en acties, word dan lid van ons facebook Admininet Café. Als we aan 75 leden zitten, krijgt elke sympathisant een extra'tje.


Meer info ..

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Admininet

We geven maandelijks gratis tips en advies over webshops & internet gebruik. Leuke en interessante koopjes van partners en eigen promoties.