Webshops
Web Applications
Websites & Webdesign
IT Consultancy & Administration
Admininet bouwt webshops, sites & web concepten
Online Services met nadruk op eenvoud en gemak

Privacy

Algemene huisregels

Admininet zal nooit zonder uitdrukkelijke toestemming je profielgegevens doorgeven, verkopen of beschikbaar stellen van derden.

Als gebruiker van Admininet.be stem je ermee in dat je persoonlijke gegevens behouden en verwerkt worden door de eigenaar van deze website.

Je hebt het recht om op ieder moment je persoonlijke gegevens op te vragen, te wijzigen of te verwijderen (Wet 8 december 1992).

Je persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor marketing- of andere commerciële doeleinden. De gegevens worden evenmin overgemaakt aan derden zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.

Je profielgegevens worden afgeschermd voor niet-geregistreerde gebruikers en worden door jezelf beheerd.

Geregistreerde gebruikers kunnen links toevoegen op de website. Deze Links worden onderzocht op hun geloofwaardigheid alvorens ze worden toegevoegd.

Admininet is niet aansprakelijk voor gelijk welke situatie die voortvloeit uit het gebruik van Admininet.be.

We hanteren tijdens de registratie een logging die toelaat geregistreerde gebruikers in geval van misbruik door bevoegde instanties te laten opsporen.

Admininet Café op Facebook
1/8/2011


Wil je op de hoogte blijven van promoties en acties, word dan lid van ons facebook Admininet Café. Als we aan 75 leden zitten, krijgt elke sympathisant een extra'tje.


Meer info ..

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Admininet

We geven maandelijks gratis tips en advies over webshops & internet gebruik. Leuke en interessante koopjes van partners en eigen promoties.